8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlandı.

Okulumuzda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Resim Sergisi ve Müzik Dinletisi ile kutlandı.

Eti Anadolu Lisesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Resim Sergisi etkinliği düzenlendi. Resim Öğretmenleri Hilal Aydın, Bala Coşkun ve öğrencilerin hazırladığı resimler okul koridorunda ve merdivenlerde sergilendi. Sergiye okulumuz bayan öğretmenleri, çalışanları ve diğer görevliler katıldı. Sergide Türk ve Dünyaca ünlü çeşitli dallarda başarılı kadınların resimleri, tanıtım bilgilerine yer verildi. Sergide  Müzik Ogretmenleri Rıza Aydın ve Pınar Topal Türküler ile renk kattılar. Sergi ile düşüncelerini ifade eden Okul Müdürü Muzaffer Çelik " Dünya Çalışan Kadınlar Gününu kutlarken, sergide emeği geçenlere teşekkür ederim, kadınların hayatımızın her alanında etkili olduklarını, bilhassa dünyanın güzelleşmesi ve gelişmesinde, farkındalık oluşturmada emeklerinin etkilerinin azımsanmayacak ölçüde olduğunu" ifade etti. Sergi ile öğrencilerimize gençlerimize  çalışmanın ve çabanın önemi vurgulanarak örnek teşkil etmesini temenni etti. Sergi öğretmen ve öğrenciler tarafından ilgi ile gezildi.

08-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 15:22 - Görüntülenme: 86