Belediye Başkanımız ve İl Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzu ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Sayın Dr. H.İbrahim Aşkın ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdullah Kodek, okulumuzun bahçe düzenlenmesiyle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere okulumuzu ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Dr. H. İbrahim Aşkın ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdullah Kodek, okul bahçemizin düzenlenmesi ile ilgili yapılacakları görüşmek üzere Okul Müdürümüz Sayın Muzaffer Çelik'i makamında ziyaret etti. Görüşmelere İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Müslim Kılıç, Belediye Fen İşleri Müdürü, Park Bahçeler Müdürü ile  Temizlik İşleri Müdürü de katıldı.

Kale Mahallesi Muhtarı Sayın Ali Şahin'in de eşlik ettiği heyet, okul bahçesinde incelemelerde bulunarak; betonlama, asfaltlama, bank, çardak, çöp kovaları, sportif aletler ve  park düzenlemeleri ile ilgili nelerin yapılabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

10-02-2024

Yayın: 10.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 13:19 - Görüntülenme: 85