Okulumuz öğrencileri arasındaki Satraç Turnuvası heyecanı devam ediyor...

Mrt

Çanakkale Zaferinin yıldönümü nedeniyle yapılan Resim Yarışmasında okulumuz öğrencisi Yağmur Şenol BARAN birinci oldu.

Mrt

Okulumuz öğrencileri düzenledikleri bir program ile şehitlerimizi andı.

Mrt

Muhain Thai Yarışmalarında okulumuz şampiyon oldu.

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Resim Sergisi ve Müzik Dinletisi ile kutlandı.

Mrt

Öğrencilerimize uzman eğitmenler tarafından Deprem Brifingi verildi.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuz Onur Kurulu tarafından Şubat Ayının Öğrencileri titiz bir çalışmayla belirlendi.

Şbt

Okulumuz Çorum il düzeyinde düzenlenen Liselerarası Dart Yarışmasında kızlar kategorisinde takım halinde il ikincisi oldu.

Şbt

Okulumuz Çorum il düzeyinde düzenlenen Liselerarası Dart Yarışmasında erkeklerde takım halinde il üçüncüsü oldu.

Şbt

Belediye Başkanımız Sayın Dr. H.İbrahim Aşkın ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdullah Kodek, okulumuzun bahçe düzenlenmesiyle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere okulumuzu ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuz felsefe öğretmenleri Seyran UZUN ve Saim Erdoğan'ın girişimleri ile 12 Aralık İnsan Hakları Haftası temalı bir dizi etkinlik düzenlendi. Bu kapsamda, okulumuza Avukat Doğan Öksüz davet edildi.

Ock

Öğrencilerimiz unutamayacakları bir tarih dersine katıldılar.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu kutlamalara, okulumuzda katıldı.  Ayrıca, okul bahçemizde de etkinlikler düzenlendi.